Specimen

 

Danmarks største put & take

Specimenfiskeriet efter stor trofæfisk foregår fra blokke i vores største sø (13ha), hvor man uforstyrret kan fiske efter en lang række arter som ikke findes i andre fiskesøer. Fiskeriet bookes online og her kan man selv vælge tid og antal af stænger. Der må forfodres, fiskes om natten og alle blokke har fine teltpladser.

   
 

OBS: KHV fundet på Sjælland!

 
Der har åbenbart været udbrud af den frygtede KHV virus på Sjælland siden juli i år og uden at søejere har offentliggjort det! Derfor kommer der fra i dag krav om at alle, der har fisket karper/stør på Sjælland inden for en uge, skal desinficere alt grej, der kommer i kontakt med vand inden de fisker i Blue Rocks søer. Venligst meddel ankomst til søen! KHV er ekstrem smitsom for karper med dødelighed på 80-100%! -Så tænk jer om, hvis I fortsat vil fiske karper i dette land! K&B!
   
 

Resultat af DM i størfiskeri

 
Vildt fiskeri under DM i størfiskeri!
Dette års DM blev afholdt i snusk-vejr, hvor der regnede en del af tiden, men måske var det en af årsagerne til at konkurrencen endte i vild gaveregn til de 26 deltagere, da fiskeriet simpelthen var eminent. Allerede lørdag morgen havde samtlige teams fanget mindst 2 fisk og generelt blevet der landet fisk hele vejen rundt om søen.
Den individuelle konkurrence (Danmarksmester) blev vundet af Lasse Skovsbøll, beluga stør på 44,80kg.
Stillingen i teamkonkurrence (samlet vægt af 3 største fisk) endte således:
Nr. 1 - Team Selonia med 126,7kg
Nr. 2 – Team Midtjylland med 119,0kg
Nr. 3 – Team FoxPro med 117,6kg
Nr. 4 – Team Kjeldsen med 110,4kg
Nr. 5 – Team Vejen med 104,0kg
Nr. 6 – Team No Fish med 101,6kg
Konkurrencen var derfor meget tæt og der var spænding lige til det sidste. Specielt fordi ingen af søen helt store hvide stør kom på land. Dog mistede 3 teams meget store fisk og 2 teams måtte indkassere knækkede stænger.
I alt blev der landet 132 fisk med en samlet vægt på imponerende 2955kg, som derfor udløste gavekort til fiskeri i Blue Rock på 29.550kr. Yderligere statistik over konkurrencens fangster kan ses på FangstLog.dk
Vi vil gerne rette en stor tak til Martin og Jonas for at arrangere en fantastisk og særdeles fiskerig konkurrence. Stor tak til Brugsen i Ollerup for at levere den dejlige grillmiddag. Tak til alle øvrige sponsorer for de flotte startpakker, gavekort og grejpræmier. Da gav stor glæde hos de 3 vindende teams og den nykårede DK-mester.
Billeder kommer senere! 😉
Team Blue Rock
   
 

DM i størfiskeri 2021

 Information og regelsæt for

DM i størfiskeri i Blue Rock 2021  

 1. Covid-19

  Covid-19: Af hensyn til sikkerhed for deltagerne og staben, vil ankomst, fællesspisning og afslutning, være reguleret ift. Statens anbefalinger herfor. Dette vil blive oplyst, såfremt der er særlige skærpelser. Vi forventer at man har gyldigt coronapas/negativ test ved deltagelse i fællesspisningen. 

 2. Tid

  Konkurrencen afholdes fra fredag d. 27. august kl. 17.00 – 29. august kl. 11.00, kun afbrudt af fællesmiddag lørdag d. 28.8 fra 17.30 - 18.30. 

  Pris: 1200kr pr. deltager (inkluderer fællesspisning)

  Der fiskes som enkeltmand i rammen af to mands team. 

 3. Afvikling 

  Ankomst: deltagerne mødes kl. 16.00 d. 27.8 i fiskehytten, hvor der vil være velkomst samt gennemgang af regler, lodtrækning og programmet for weekenden. 

  Vi henstiller til at fiskerne møder ind lidt før og får desinficeret deres grej før start. 

  Lodtrækning: Der trækkes lod om pladserne i den rækkefølge som holdene er tilmeldt. Det nummer som der trækkes svare til den plads som man skal fiske fra. 

  Start: konkurrencen startes og stoppes ved lyden af et horn (inkl. fællesspisning) 

  Afslutning: kl. 11.00 d. 29/8, afblæses ved horn. Samling ved fiskehytten kl. 11.30. 

 4. Regler 

  Regler for konkurrencen:

 • Der fiskes som enkeltmand i rammen af to mands team.
 • Der fiskes efter Blue Rocks almindelige regelsæt med hensyn til fish care (læs dem).
 • Hver fisker må bruge 2 stænger.
 • Der må ikke bruges foder af nogen form, andet end krogagn, fra start, frem til fællesspisning, herefter må hvert team bruge op til 2kg foder i resten af konkurrencen.
 • Hvert team skal selv medbringe måtte og vejeslynge.
 • Det er de 3 største fisk pr. team der er præmiegivende.
 • Kontrollanten tilkaldes ved fisk der skal vejes. Telefonnummer oplyses ved ankomst.
 • En fisk kan ikke registreres uden kontrolvejning af en kontrollant. Dog er der en undtagelse, da alle fisk under 20 kg fanget mellem 23.00-06.00 kan fotograferes og registreres i fangstlog. Der skal kunne fremvises billeder/dokumentation på telefon for at de kan honoreres med gavekort til Blue Rock.
 • Er der fisk på, ved lyden af hornet (afblæsning) tæller fisken, hvis den er landet.
 • Ved brud på ordensregler eller regler for fiskeriet samt agn, kan der gives en advarsel eller bortvisning fra konkurrencen (uden refundering)
 • Der må kun anvendes agnfisk fra Blue Rock og disse kan købes ved søen under hele konkurrencen.
 • Alle fisk bedes fotograferet og sendes til kontakt@bluerock.dk 

 

5. Præmier 

Der gives grejpræmier fra sponsorer til de tre teams, 1-2-3 plads, med flest kilo af deres 3 største fisk. 

Danmarksmesteren bliver den individuelle fisker, som fanger den største stør under konkurrencen. Danmarksmesteren vinder ud over æren også grejpræmier samt deltagelse til DM 2022.  

Blue Rock giver i år et gavekort til størfiskeri/konsortiepladser til alle teams der fanger stør. Der gives 10 kr. pr. kg fisk som et team fanger dvs. som eksempel giver en beluga på 40kg udløser et gavekort på 400 kr. Det er et krav at fiskene er logget i fangstlog.

6. Fangst log 

Der logges live og løbende igennem https://fangstlog.dk/, hver team vil være oprettet før start og kontrollanterne vil være behjælpelige med loggin gennem hele konkurrencen hvis der skulle opstå tekniske problemer.

 

 

 

   
 

Blue Rock er fri for IHN og søen er genåbnet.

 
Så blev Blue Rock endelig kendt fri for IHN-virus, så der er åben for fiskeri og der er ikke krav om at grej skal desinficeres. Imens vi har været nedlukket har vi brugt til at opgradere put-søen. Træer er fældet og stynet op, siv er fjernet og gravemaskinen har flyttet rundt på de store kampesten og lavet flade banketter og en masse nye gode fiskepladser ved søen. Operationen blev desværre ikke helt færdig før end at gravemaskinen gik i stykker, så den er sent til reparation nu. Der mangler kun ca. 30% af søen, men den bliver svær at kende igen når den bliver helt færdig. Så det kan I glæde jer til. Desværre har den lange nedlukning betydet at børne sø og fluestrøm er blevet forsømt og da vi vil bruge alle kræfter på at bringe put-søen i tiptop stand, så er der ikke udsigt til at disse åbner op igen før foråret 2022. Størsøen fisker eminent for tiden og vi har åbnet for bookingen igen. Fiskene har savnet jer så det er bare med at give den gas nu! DM i størfiskeri er planlagt til sidste weekend i August. Der kommer mere info + dato for tilmelding og et par ugers tid. God sommer og K&B! Team Blue Rock
   
 

Størfiskeri i Blue Rock - Fiskemagasinet

 

   Fiskemagasinet - dk4

    Størfiskeri i Blue Rock 1:2 (vælg full screen)

    Størfiskeri i Blue Rock 2:2 (vælg full screen)
   
 

Blue Rock 2017 - Fangst filmet med drone

 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk