Put & Take

 

Blue Rock Put & take

Put-søen er en stor dejlig dyb sø. Søen har meget fint og rent vand, så vi garantere at fiskene smager godt. Den er let og fiske og velegnet til børn også. Der er flere åbne stykker uden træer i baggrunden, så fint tilpasset fluefiskerne også.

   
 

MEGA-deal i putsøen

 
MEGA-deal i putsøen

Vi arbejder på nye koncepter i fiskesøen.

Resten af februar garanterer vi at alle gæster i put & take-søen går hjem med fisk! Det er ikke en
fangstgaranti, men der er udsat voldsomt mange fisk i søen. Så mange fisk, at alle burde kunne fange og er der så alligevel nogen som ikke kan fange en fisk, så udlevere vi en fisk direkte fra vores fiskeopbevaring. Så brug resten af vinterferien til at komme ud at fiske og du kan trygt invitere gæster på fisk til middag for du får fisk med hjem! Del gerne nyheden med dine fiskevenner. God ferie og K&B!

   
 

Resultat af Put konkurrencen

 
Resultat af Efterårs-ørred-konkurrencen. 1. pladsen gik til Michael med en flot fisk på 6,40kg, 2. pladsen gik til Adam med en fisk på 5,45kg og 3. pladsen gik til Jan med en fisk på 4,30kg. Stort tillykke til jer alle tre og godt fisket! Stor tak til Go Fishing for de flotte sponsor-præmier. Fortsat godt efterår og K&B derude.

   
 

Ørredkonkurrence i Efterårsferien!

 
Efterårsferie, Oktoberfest med store fadbamser, så hvorfor ikke også slutte efteråresferien af med en fiskekonkurrense med store bamser? Vi har i en længere periode, næsten 2 år ikke afholdt ørredkonkurrencer i put-søen. -Det skyldes at vi oplevede en faldende interesse fra fiskerne og til vores sidste forårs-konkurrence kom der kun 11 deltager. Men nu oplever vi, at der igen er interesse, for der er da mange som har spurt til om vi ikke snart holder en ørred-fiskekonkurrence igen. Så det prøver vi! ;-) 
20. Oktober fra kl. 10.00 til 15.00. Der fiskes kun i put-søen efter søens almindelige regler (med fangstbegrænsning på 5 fisk per deltager). Konkurrencen kræver ikke forudbestilling og billetsalg starter kl. 9.30. 
Pris: 350kr og børn under 12 år 250kr.
Der er præmier til 3 største fisk og en børne-præmie til største fisk fanget af et barn.

Sponseret af Go-Fishing

1. Præmie: Spinnestang værdi 2999,-

2. Præmie: Vision komplet Fluesæt værdi 2399,-

3. Præmie: Daiwa Prorex spinnehjul værdi 1099,-


Knæk & bræk og god konkurrence til alle! Team Blue Rock
   
 

Husk Fars dag idag!

 
-Han vil elske at komme ud og fiske idag! K&B!
   
 

Lystfiskeriets dag

 


Den 19. maj afholder vi igen i år Lystfiskeriet dag.
I år gøres der specielt meget ud af arrangementet, da vi samtidig fejer Danske Ørredsøers 25 års jubilæum. Blue Rock har været del af Danske Ørredsøer i nu 8 år, vi har haft meget glæde af foreningen, hvilket har højnet vores kvalitet inden for ørredfiskeri. 

I år vil vi fokusere på de næste generationer af lystfiskere, børnene! Derfor gives der gratis fiskeri til alle børn under 12 år hele dagen, efter søens almindelige regler (fangstbegrænsning på 2 fisk per barn i børnesøen, -herefter må der fiskes i put&take-søen. Så tag dit barn med ud søen og bliv introduceret til verdens sundeste hobby! 
Knæk & bræk! 

 -Vi ses ved søen
 Team Blue Rock
   
 

DM 2019

 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk