Put & Take

 

Blue Rock Put & take

Put-søen er en stor dejlig dyb sø. Søen har meget fint og rent vand, så vi garantere at fiskene smager godt. Den er let og fiske og velegnet til børn også. Der er flere åbne stykker uden træer i baggrunden, så fint tilpasset fluefiskerne også.

   
 

Søen er lukket for alt fiskeri

 
-Laaaaang Sommerferie! Vi er nu officielt blevet lukket ned, som fiskesø, grundet mistanke om smitte af IHN-virus. Nedlukningen gælder alt fiskeri i alle vores vande. Nedlukningen vil desværre nok være af den langvarige slags, da der står på Fødevarestyrelsens hjemmeside om restriktionernes varighed: ”Det er ikke endelig klarlagt. Men de forventes at gælde i hvert fald til udgangen af 2023 og muligvis længere” Så længe har jeg ikke tænkt at holde sommerferie! -Men, hvis vi ikke åbner igen, så vil vi gerne sige tak for denne gang. Det har været fedt at opfinde størfiskeriet i Danmark og udvikle det, til det fantastiske fiskeri, som det er i dag. Tak for tusindvis af glade fiske-timer, som er brugt sammen med vores kunder. Dialogen med styrelsen har skabt flere spørgsmål end vi har fået svar på, desværre. Men skulle vi via kringlede juridiske veje få lov til at drive denne fantastiske sø videre igen, så står vi naturligvis klar igen til dette. Tak for denne gang og God Sommer! 😉 Søren
   
 

Vi lukker søen for ørredfiskeri!

 

Vi må desværre meddele, at det dambrug hvor fiskene kommer fra har meldt ud at deres ørreder er smittet med IHN-virus. IHN er en meget grum vira, som bringer stor dødelighed (helt op mod 100%) i ungfisk af laks og ørred. Vi har modtaget fisk næsten ugentligt fra dette dambrug og vurderer selv, at der er overhængende risiko for at vi nu huser smittede fisk. Derfor lukkedes alle vande, som hvor der er kommet ørred i fra dette dambrug. Det gælder put&take-søen, fluestrømmen og børnesøen. Vi har ikke kunne få fat på fødevarestyrelsen i dag, men afventer hvilke forholdsregler vi bør tage og vil informere jer om dette hurtigst muligt.

Størfiskeriet er ikke berørt. Men bemærk at hovedindgangen til fiskeparken er spærret, så størfiskere bedes benytte indkørslen fra Ravnegårdsvej. Stør kan ikke smittes med IHN, men ønsker man alligevel at desinficere sit grej, så står der Virkon-S i en spray-dunk ved rensebordet.

K&B og god weekend
   
 

DM 2019

 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk