Put & Take

 

Blue Rock Put & take

Put-søen er en stor dejlig dyb sø. Søen har meget fint og rent vand, så vi garantere at fiskene smager godt. Den er let og fiske og velegnet til børn også. Der er flere åbne stykker uden træer i baggrunden, så fint tilpasset fluefiskerne også.

   
 

God jul

 
I dag får børnene Juleferie fra skolen og det bliver en rigtig lang ferie i år, så for at aktivere dem anbefaler vi en fisketur! Fiskesøer er ikke omfattet af nedlukning, men hold alligevel god afstand til andre fiskere og der er massere af plads! Der udsættes løbende flotte fisk i hele juleferien. K&B, Glædelig Jul og Godt Nytår!
   
 

Efterårsferie med masser af farve på fiskene!

 

Temperaturen er nu fin til de mange flotte specialørreder. Så dem har vi netop udsat her op til Efterårsferien og vi vil løbende supplerer bestanden gennem hele ferien og da der loves godt vejr så er det bare at komme afsted! K&B og god ferie!
Team Blue Rock
   
 

Husk Farsdag

 
   
 

MEGA-deal i putsøen

 
MEGA-deal i putsøen

Vi arbejder på nye koncepter i fiskesøen.

Resten af februar garanterer vi at alle gæster i put & take-søen går hjem med fisk! Det er ikke en
fangstgaranti, men der er udsat voldsomt mange fisk i søen. Så mange fisk, at alle burde kunne fange og er der så alligevel nogen som ikke kan fange en fisk, så udlevere vi en fisk direkte fra vores fiskeopbevaring. Så brug resten af vinterferien til at komme ud at fiske og du kan trygt invitere gæster på fisk til middag for du får fisk med hjem! Del gerne nyheden med dine fiskevenner. God ferie og K&B!

   
 

Resultat af Put konkurrencen

 
Resultat af Efterårs-ørred-konkurrencen. 1. pladsen gik til Michael med en flot fisk på 6,40kg, 2. pladsen gik til Adam med en fisk på 5,45kg og 3. pladsen gik til Jan med en fisk på 4,30kg. Stort tillykke til jer alle tre og godt fisket! Stor tak til Go Fishing for de flotte sponsor-præmier. Fortsat godt efterår og K&B derude.

   
 

DM 2019

 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk