Fluestrøm

 

Blue Rock Fluestrøm

Vores store fluestrøm henvender sig hovedsageligt til fluefiskere, men der må også spinnefiskes i strømvandet. Medefiskere og fiskere, som bruger duftende agn, som power bait, Gulp-produkter etc. henvise til put&take-søen. Der er godt med strøm i fluestrømmen og vi sigter her på at lave et unikt fiskevand med mange andre spændende arter end ørreder.

   
 

Vi lukker fluestrømmen

 
Fluestrømmen er lukket fra 1. September 2019.
Team Blue Rock
   
 

Åbning 2019

 
Fluestrømmen åbner 29. marts. Vi køre fra start med ekstra kildeørred og brødinger i gode størrelser (2-4kg), guldørreder og naturligvis massere af kampstærke regnbuer! 
K&B og godt forår!
   
 

Ny vigtig knap!

 
Så er de ny super-pumper installeret og kørt ind. De sluger en del strøm, så for at spare på strømmen, har vi har opsat en timer-knap, som brugeren selv skal tænde, når fiskeriet påbegyndes. Den sidder lige ved flagstangen, når man går ind i anlægget. Et tryk og så køre strømmen og slukker automatisk igen efter 2 timer. Har man længere fisketid end to timer, så trykker man bare igen ;-) 
Vi er mega stolte af hvordan "den nye" fluestrømmen kører nu og vi har netop udsat massere af store fisk i anlægget, så kom og så hvor fantastisk fluestrømmen er! K&B! -og god efterårsferie!
   
 

Fiskekonkurrence i fluestrømmen

 


Knæk og bræk Team Blue Rock
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk