Fluestrøm

 

Blue Rock Fluestrøm

Vores store fluestrøm henvender sig hovedsageligt til fluefiskere, men der må også spinnefiskes i strømvandet. Medefiskere og fiskere, som bruger duftende agn, som power bait, Gulp-produkter etc. henvise til put&take-søen. Der er godt med strøm i fluestrømmen og vi sigter her på at lave et unikt fiskevand med mange andre spændende arter end ørreder.

   
 

Fluestrømmen holder vinterlukket fra 16. november

 
En fantastisk sæson for fluestrømmen i år efter to større renoveringer af anlægget, så det nu har et ændret forløb og fået afrundet alle kanter så man her let adgang helt ned til vandkanten. Næsten 60% flere fiskere har besøgt fluestrømmen i år i forhold til 2019. Vi takke for den flotte fremgang. Vinterlukningen varer til marts/april afhængig af hvor meget vinter vi får, så hold øje med hjemmesiden her. Putsøen holder åben så længe at den er isfri.

God vinter og K&B! 

Team Blue Rock
   
 

Vi arbejder i fluestrømmen i denne uge

 
Vi fjerner grøde i dag og i morgen så vandet bliver uklart. Fisk derfor hellere i putsøen. vi forventer at vandet igen er klart til weekenden. K&B! Team Blue Rock
   
 

Fluestrøm version 5.0 åbner snart op for fiskeri!

 
Fluestrømmen er blevet tunet hen over vinteren, således at dens forløb er blevet ændret markant. På de to tegninger kan du studerer forskellem mellem det gamle anlæg 2019 og så det nye 2020 anlæg. 
Men generelt har det været et stort ønske at skære hjørnesøen fra, da det vil give en vandbesparelse på 40-50% årligt. Så har det ikke tidligere været muligt at få en gravemaskine ind i anlægget til f.eks. fjernelse af grøde etc. og endelig så virker lange lige strækninger med samme dybde kedeligt at fiske. Så det nye anlæg er gjort meget mere spændende rent fiskemæssigt. Lange lige strækninger er blevet lavet om til massere af sving med varierende dybder mellem 0,5-3m. Større forhindringer er fjernet, så vandet flyder lettere og hurtigere gennem anlægget. Så er der plantet meget mere skov/læhegn og endeligt så opføres der også et nyt læskur oppe i området. 
Vi åbner det nye anlæg for fiskeri lørdag den 21. marts kl. 8.00! 

Det gamle anlæg:


Det nye anlæg:


-Knæk og bræk Team Blue Rock
   
 

Ny vigtig knap!

 
Så er de ny super-pumper installeret og kørt ind. De sluger en del strøm, så for at spare på strømmen, har vi har opsat en timer-knap, som brugeren selv skal tænde, når fiskeriet påbegyndes. Den sidder lige ved flagstangen, når man går ind i anlægget. Et tryk og så køre strømmen og slukker automatisk igen efter 2 timer. Har man længere fisketid end to timer, så trykker man bare igen ;-) 
Vi er mega stolte af hvordan "den nye" fluestrømmen kører nu og vi har netop udsat massere af store fisk i anlægget, så kom og så hvor fantastisk fluestrømmen er! K&B! -og god efterårsferie!
   
 

Fiskekonkurrence i fluestrømmen

 


Knæk og bræk Team Blue Rock
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk