Fluestrøm

 

Blue Rock Fluestrøm

Vores store fluestrøm henvender sig hovedsageligt til fluefiskere, men der må også spinnefiskes i strømvandet. Medefiskere og fiskere, som bruger duftende agn, som power bait, Gulp-produkter etc. henvise til put&take-søen. Der er godt med strøm i fluestrømmen og vi sigter her på at lave et unikt fiskevand med mange andre spændende arter end ørreder.

   
 

Fluestrømmen er lukket for alt fiskeri

 

Laaaaang Sommerferie! Vi er nu officielt blevet lukket ned, som fiskesø, grundet mistanke om smitte af IHN-virus. Nedlukningen gælder alt fiskeri i alle vores vande. Nedlukningen vil desværre nok være af den langvarige slags, da der står på Fødevarestyrelsens hjemmeside om restriktionernes varighed: ”Det er ikke endelig klarlagt. Men de forventes at gælde i hvert fald til udgangen af 2023 og muligvis længere”

Så længe har jeg ikke tænkt at holde sommerferie! -Men, hvis vi ikke åbner igen, så vil vi gerne sige tak for denne gang. Det har været fedt at opfinde størfiskeriet i Danmark og udvikle det, til det fantastiske fiskeri, som det er i dag. Tak for tusindvis af glade fiske-timer, som er brugt sammen med vores kunder.

Dialogen med styrelsen har skabt flere spørgsmål end vi har fået svar på, desværre. Men skulle vi via kringlede juridiske veje få lov til at drive denne fantastiske sø videre igen, så står vi naturligvis klar igen til dette.

Tak for denne gang og God Sommer! 😉

Søren

   
 

Fluestrømmen åbner sæson 2021 tirsdag den 30. marts

 
-Så er vi klar til at åbne for 7. sæson i fluestrømmen. -Er du klar?
Vi åbner Tirsdag den 30. marts og vil gerne ønske alle en rigtig fangstrig Påske!
Knæk & Bræk! Team Blue Rock​ 
   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk